HP EliteBook x360

Den nya bärbara datorn HP EliteBook x360 bjuder på en rad fördelar. Allt från en batteritid på upp mot 16 h och 30 minuter samtidigt medföljer HP:s fantastiska säkerhet.

HP EliteBook x360 - med olika lägen

Tack vare den smarta designen kan du använda datorn både som en surfplatta men även som en monitor eller som en vanlig bärbar dator. Oavsett om du är mobil i arbetet eller på fritiden.  Du kan vrida skärmen 360 grader vilket medför att du kan använda datorn precis som det passar ditt syfte. Skärmen har dessutom pekskärm inbyggd.

HP EliteBook x360 - vikt och hållbarhet

HP EliteBook x360 är utvecklad för att klara hårda tester och för att kunna möta olika arbetsstilar utan att för den sakens skull bli defekt.  Med en vikt på endast 1.28 kg så är detta det perfekta verktyget för dig som söker en bärbar dator som klarar en tuff vardag.

HP EliteBook x360

HP EliteBook x360 - ljud från Bang & Olufsen

Datorn har fyra kvalitetshögtalare samt även inbyggda funktioner som ljudförstärkning , brusreducering och ljudkällan är Bang & Olufsen så du som användare kommer inte att bli missnöjd.

HP EliteBook x360

HP EliteBook x360 - hur kan vi hjälpa dig?

Är du intresserad av att veta mer om HP EliteBook x360 och kanske önskar att snabbt få in datorn i din vardag genom att koppla till den till ditt företags IT-struktur. Vi kan hjälpa dig hela vägen från beställning till igångsättning och säkerställning av IT-säkerheten. Hör av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare.

 

Du kan läsa mer detaljerad information om HP EliteBook x360 på HP.se - direktlänk