online backup till ditt företag

Det finns många fördelar att köpa en säkerhetskopieringstjänst utanför kontoret. Bekvämligheten är oslagbar, säkerheten god och lagringen prisvärd. I stället för att lagra filer lokalt gör vårt system backup av era servrar och datorer som sedan lagras i säkra datahallar. 

online backup till företag

Online backup - fördelar

  • Skydda ditt företags data
  • Automatisk online backup varje natt.
  • Molnbaserad lagring.
  • Snabb återställning av data.
  • Flexibelt lagringsutrymme.
  • Skyddar mot brand, stöld och  hårddiskkrasch.

Varför behöver företag en online backup?

Oavsett hur många säkerhetsåtgärder man vidtar så kan en hårddiskkrasch hända alla datorer. Och det finns fortfarande många som bär med sig sin dator fylld med data utan bra backup rutiner. Den bästa   lösningen är därför att säkerställa företagets datainformation och välja en kostnadseffektiv online backuplösning som är anpassad till företagets behov. Genom att välja en molnbaserad säkerhetskopieringstjänst i form av online backup så behöver du inte längre bekymra dig för brand, stöld och virusattacker. Allt lagras i molnet och är i säkert förvar 365 dagar om året.

online backup till företag struktur

Plattformsoberoende online backup

Plattformsoberoende online backup Vår online backup är plattformsoberoende och   fungerar både på Windows och Mac samt på flera olika filtyper även mer avancerade som databaser, MS Exchange, Lotus Domino/Notes, SQL och Oracle. Online backupen stödjer virtuella miljöer så som VMware och Hyper-V. Backupen lagrar i flera versioner och den klarar även ta backup på öppna filer.