billigare skrivare och toner till ditt företag

Varje företag har utgifter för skrivare och toners och så även administrationen runt omkring dem. Du tänker kanske att nya investeringar leder till ännu högre driftkostnader och mer utgifter men så behöver inte vara fallet. I den här artikeln förklarar vi varför.

Rätt skrivare och toner - ditt företag kan minska både kostnader och arbetsbelastning.

Det är inte ovanligt att man som företag äger flera olika skrivare av varierande storlek. De ska alla underhållas och behöver även olika toners. Över tid även administreras i nätverket. Detta leder vanligtvis till mycket hårdvara samt till ett lokalt lager av toners och en spretig struktur för ansvar, kostnader, miljö och underhåll. Vi menar att genom att strukturera om så finns här pengar att spara för dig som företag.

Rätt underhåll av ditt företags skrivare och toner

Med varje skrivare följer ett antal timmar av underhåll och support till som er egna IT-avdelning eller IT-ansvarig behöver lägga fokus på. Ibland beställs fler toners än vad som behövs eller av fel sort. Vi bistår företag och organisationer med allt från hårdvaran till service och underhåll och förbrukning. Helt på den nivån som passar din verksamhet. På så vis sparas tid och pengar på onödig administration. Du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet istället för att felsköka skrivare och toners.

billigare skrivare och toner till din organisation

Totalansvar har flera synergieffekter som du sparar pengar på

Vi säljer inget som vi inte själva vill använda och det innebär att vi rekommenderar enbart märken och modeller av skrivare som vi själva litar på. Vi använder originaltoners och originalkassetter. Driftsäkert och bra kvalitet där garantin fortfarande gäller för dina skrivare. Genom att organisera era skrivare kan det minimera antal skrivare och vi kan bistå med schemalagt underhåll . Ditt företag får en hundraprocentig kostnadskontroll och billigare skrivarstruktur som även ger mindre arbetsbelastning.