Apple- Klienter

Apple har på kort tid tagit stora delar av marknaden när det gäller smartphones och surfplattor. Det är lätt att förstå när man testar produkterna. Du får en it-produkt av förstaklassig kvalitet. Samtliga produkter går att använda i ditt företagsnätverk oavsett om du använder PC eller Mac-miljö.

Apple

Apple - populära klienter

Här under har vi samlat ett urval av de Apple produkter som är vanligast. Med anledning av att produktspecifikationer och priser ändras snabbt över tid har vi valt att inte publicera någon information på detaljnivå utan kontakta oss istället så hjälper vi dig.


Apple Iphone 4S

Apple - Iphone

Snabba processorer, bra batteritid. En kamera som skapar bra bilder och videoinspelning i hög kvalitet. Den senaste Iphone 5 har många  nya funktioner. Apples Iphone har allt en smartphone behöver. För dig som i övrigt använder PC-miljö kommer inte att stöta på några hinder.


Apple Ipad

Apple - Ipad

Med Apple:s Ipad får du kristallklar upplevelse på bildskärmen. En 5 megapixlars iSight-kamera. Den finns med upp till 64 GB utrymme och nu med stöd för både WI-FI och 4G. Så du kan göra allt från att gå på möte och anteckna till att läsa artiklar. Den långa batteritiden gör också att du kan vara igång en hel dag med Ipaden. Perfekt för dig som är på resande fot i jobbet.


Apple imac

Apple - IMac

IMac är en ”allt i ett dator”. En stationär dator som som har skönhet både på utsidan och insidan. Du finner kraftfulla komponenter som gör din vardag behaglig, både på och utanför jobbet. Med Apples fantastiska skärmteknologi kan du ha en sned betraktningsvinkel och ändå se hela skärminnehållet. Datorn har även inbyggd HD-kamera. Kontakta oss så berättar vi mer om de olika modellerna.


Fem fördelar med att välja Apple hos Netcomp

Samtliga produkter från Apple håller hög kvalitet och företaget tar ansvar för garantier.
Apples produkter går att kombinera med PC-miljö, som i exempelvis nätverk.
En snygg design och ett intuitivt gränssnitt.
Stora volymer användare talar för att detta är produkter som kommer att stanna ett tag.
Vi på Netcomp jobbar med stora volymer av Apples produker kring våra kunder.