Dell klienter - både desktop och bärbara

Dell datorer både desktops och bärbara datorer

Oavsett om du söker en bärbar dator eller en desktop klient för ditt kontor så kan vi med säkerhet rekommendera en dator från Dell. Argumenten är flera och vi sammanfattar några av dem här under.

Dell datorer som både är eleganta och innovativa

Dell industridesign tar datoranvändandet till nya höjder. Vad sägs om att separera en skärmen från resten av datorn för att få en surfplatta. Inga mekaniska delar - bara magneter. Datorerna är lätta att arbeta med och lätta att bygga om eller uppgradera om så önskas. Allt är genomtänkt.

Dell  klienter skarpa skärmar som sparar din ögon

Dell är långt framme när det gäller skärmtekniken. Detta ger dig otroligt skarpa skärmar som du klarar att arbeta med även i väldigt starkt ljus. Du har även breda betraktningsvinklar. Skärmarna ger dig nyanser i de mörkaste partierna och de vitaste nyanserna.  Skärmarna har även ett kraftfullt repskydd som ger tio gånger bättre skydd än vanligt glas.

Arbeta med Dell datorer - klienter som fungerar

Dell klienter - optimala anslutningsmöjligheter

Dells anslutningsteknik ger dig otroliga möjligheter till att både ladda men även dela och utöka datorn med enheter som exempelvis skärmar. De kraftfulla grafikkorten som finns installerade erbjuder fantastiska möjligheter till att dela skärmar med enorm upplösning.

Dell klienter - hur kan vi hjälpa dig?

Oavsett om du önskar hjälp med enskilda klienter eller datorer till hela eller delar av företaget så har vi möjlighet att hjälpa ditt företag genom både förarbete till genomförande till uppföljning och underhåll. Om du kontaktar oss så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig vidare.