FUJITSU- Klienter

Fujitsu erbjuder lösningar inom IT och kommunition. Söker du efter högpresterande data och kommunikationsprodukter är Fujitsu ett märke du kan lita på. Fujitsu finns representerade både inom privat samt offentlig sektor.

fujitsu

Fujitsu - stort sortiment av klienter

Oberoende om du söker efter ett fåtal klienter eller en helhetslösning för komplett nätverk så kan Fujitsus sortiment tillgodose ditt företags behov av både stationära och bära datorer. Fujitsu erbjuder även tunna klienter som är anpassade för virtualisering.

fujitsu stationär datorFUJITSU - Stationära datorer

Fujitsu erbjuder arbetsstationer med ledande processorer och grafik, allt för att leverera en effektiv slutprodukt till dig. Det finns möjlighet att konfigurera arbetsstationerna helt efter ditt företags specifika behov. Slutresultatet är en smidig och problemfri drift av ditt företag hårdvara. Fujitsu har även jobbat mycket med att sänka bullernivån på arbetsstationerna på detta vis bidrar det även till en bättre arbetsmiljö.

fujitsu bärbar datorFUJITSU - Bärbara datorer

Letar du efter en pålitlig bärbar dator? Då skulle vi rekommendera dig att titta närmare på Fujitsu LIFEBOOK. I produktprogrammet finner du allt mellan enkla mobila enheter till kraftfulla lösningar som fortfarande är mobila bärbara datorer. Dessutom kan du konfigurera dem efter ditt eget behov. Fujitsu jobbar för att alltid tillverka en energisnål teknik som gör så lite miljöpåverkan som möjligt.

fujitsu tunn klientFUJITSU - tunna klienter för virtualisering

Om ditt företag letar efter virtualiseringslösningar så kan Fujitsu erbjuda tunna klienter som är optimerade för serverbaserad datoranvändning. Du kan skapa en virutalisering av ditt skrivbord på skärmen utan att prestanda, säkerhet eller hanterbarhet påverkas. Fördelar är att flera användare kan enkelt cirkulera mellan olika arbetsstationer och strömförbrukningen reduceras samtidigt som totalkostanden för hårdvaran sjunker.

Fem fördelar med att välja FUJITSU hos Netcomp

  • Fujitsus produkter håller hög kvalitet och erbjuder just den driftsäkerhet som företag efterfrågar.
  • Beprövade metoder och snabba kanaler för reservdelar och ansvar för garantier och support.
  • Netcomp har installerat stora volymer av Fujitsu produkter vilket säkerställer att du får rätt hjälp och produkt.
  • Produkterna fungerar utmärkrt fristående men är även anpassade för server-klientmiljö.
  • Netcomp kan hjälpa ditt företag med virutaliseringslösningar tillsammans med Fujitsus tunna klienter.