HP- Klienter

HP står för ca en femtedel av allt IT-produktförsäljning i hela världen. Deras produkter är kända för dess höga kvalitet. Men de är minst lika kända för sin fantastiska support och garanti. När Du väljer en HP maskin så kan du vara säker på att du valt en driftsäker produkt.

HP

HP - stort sortiment av klienter

HP produktsortiment är stort och specifikationer och även priser ändras snabbt över tid. Därför lägger vi inte upp detaljinformation utan vi ber dig istället kontakta oss så lyssnar vi på vad ditt företag har för behov, därefter kan vi hjälpa dig rätt.

hp stationär datorHP - Stationnära datorer

Oavsett vilken typ av stationära datorer du är ute efter så täcker HP:s produktutbud hela linjen. Allt från enkel kontorsadministration till hårt belastande renderingsuppgifter med grafik eller ritningar. HP har en egen serie som inriktar sig mot företag och där komponenterna är väl beprövade och samtidigt fungerar utmärkt i server-klientmiljö. Samtliga datorer ligger också i frontlinjen för miljökrav och klarar kraven för ”grön IT”.

hp bärbar datorHP - Bärbara datorer

HP har olika produktfamiljer inom bärbara datorer. För dig använder den bärbara datorn som en arbetsredskap så brukar vi rekommendera HP:s företagsanpassade serie. Här finns fördelar som exempelvis dockningsmöjligheter. När du väljer en bärbar dator från HP kan du vara säker på att du får en maskin som kommer att göra dig nöjd men som även är mycket driftsäker. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare om förslag på vilka modeller som skulle passa dig.
hp bildskärmarHP - Bildskärmar

För dig som jobbar mycket med grafik och ritningar så kan vi rekommendera HP:s bildskärmar. Med fantastisk färgåtergivning och skärpa tack vare IPS panelen. Du finner bland annat 24 tums LCD skärm som baseras på HP DreamColor Engine teknik. Skärmen blir ett bra verktyg för dig som arbetar med allt från korrekt färgsättning till små detaljer i stora ritningar.

Fem fördelar med att välja HP hos Netcomp

  • När du väljer HP:s produkter så kan du vara säker på att de tar ansvar för garanti och support.
  • Väl beprövade produkter säkerställer att din drifsäkerhet inte påverkas.
  • Allt från kylning till prestanda och ljudnivå är i fokus för att du ska få en bra upplevelse av produkten.
  • Produkterna fungerar utmärkrt fristående men är även anpassade för server-klientmiljö.
  • Netcomp har sålt stora volymer HP klienter och kan produktfamiljerna, vilket är en trygghet för dig.