Lenovo - Klienter

Lenovos produkter har fått flera utmärkelser både för sin garanti samt sin goda support. Så det är ingen slump att vi på Netcomp har valt att jobba med Lenovo. Så när du väljer Lenovos it-produkter så kan du vara säker på att du valt rätt.

Lenovo

Lenovo - populära klienter

Här under har vi samlat ett urval av de kategorier som Lenovo tillhandahåller marknaden. Eftersom förändringar går snabbt och både kapacitet och pris förändras snabbt över tid så specificerar vi inte på detaljnivå utan kontakta oss istället så berättar vi hur vi har löst IT-problemen till våra andra kunder.


Lenovo bärbara datorer

Lenovo - bärbara datorer

Lenovos bärbara datorer är it-produkter med extremt hög kvalitet. Deras testmetoder går ut på att både skaka och spilla vätska för att säkerställa att produkterna klarar påfrestningarna. De bärbara datorerna är gjorda för att hålla hela sin livslängd och konstruktionen är alltid utvecklad för att du som användare sa få lång batteritid, maximal prestanda och en hållbar maskin.


Lenovo stationära datorer

Lenovo - workstations

Med denna arbetsstation kan du jobba och samtidigt göra det med stil. En snygg design som drar ögon till sig. Passar utmärkt när teknik ska vara en del av inredningen. Flera av modellerna har både webbkamera och mikrofon. Trådlöst tangentbord och mus. Dessutom innehåller maskinerna snabba komponenter. Installerad och klar med Windows 7 Professional.


Lenovo stationära datorer

Lenovo - stationära datorer

Lenovos stationära datorer är kraftfulla maskiner som kan konfigureras för att klara av hårt belastande arbetsuppgifter. De stationära datorerna kännetecknas av de är väl förberedda för att kunna uppgraderas med både dubbla processorer på vissa modeller och även extremt mycket arbetsminne. Trots otrolig prestanda så är datorerna väldigt tystgående.

Fem fördelar med att välja Lenovo hos Netcomp

Du får en klient som kommer att hålla och som har bra garanti och support.
Välbyggda datorer som klarar tuffa miljöer och hårda belastningar.
Datorerna är byggda enligt stränga miljökrav och uppfyller alla kriterier för "grön-IT".
Leverantören testar alla produkter noga genom skaktester och tester där man spiller vätska.
Vi på Netcomp har sålt stora mängder Lenovoprodukter så vi kan produktfamiljerna.