Surfplattor

En surfplatta har en rad fördelar jämfört med en bärbar dator eller en smartphone. Den kan vara enkelt att ta med sig på mötet och den kan även hjälpa dig att visa dina kunder vad du menar. Vi säljer surfplattor från flera olika märken. Kom in och berätta om ditt behov så hjälper vi dig.

Surfplattor

Surfplatta är det något du behöver?

Ditt behov styr vilken typ av mobil enhet du behöver. Skriver du mycket rekommenderar vi i första hand en bärbar dator. Men har du behov av större bildyta än en smartphone och samtidigt behöver lång drifttid så skulle en surfplatta vara rätt val.


Apple surfplattor

Apple - surfplattor

Med Apple:s Ipad får du kristallklar upplevelse på bildskärmen. En 5 megapixlars iSight-kamera. Den finns med upp till 64 GB utrymme och nu med stöd för både WI-FI och 4G. Så du kan göra allt från att gå på möte och anteckna till att läsa artiklar. Den långa batteritiden gör också att du kan vara igång en hel dag med Ipaden. Perfekt för dig som är på resande fot i jobbet.


HP Surfplattor

HP - surfplattor

Du kommer snabbt igång med HP:s Slate 2. Perfekt för dig som jobbar mycket rörligt. Surfplattan innehåller äkta Windows 7 professional vilket gör att du snabbt kommer igång. Det finns även möjlighet at skriva med penna (tillval). Den har bra lagringsmöjligheter, kamera. Stöd för både 3G och W-Lan. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.


Lenovo surfplattor

Lenovo - Surfplattor

En robust surfplatta som fungerar perfekt i ditt arbete. Surfplattan har lagringsmöjligheter upp til 64 Gb. Kamera med 5 Mp. Dessutom har denna surfplatta en rad anslutningsmöjligheter som konkurrenterna saknar. Operativsystemet är Android 3.1. Det medföljer även penna till Lenovo Thinkpad Tablet.


Fem fördelar med surfplattor

En surfplatta är lätt och smidig och fungerar perfekt på ett möte.
Surfplattor har en bra bildskärm men samtidigt lång drifttid så du klarar dig en hel dag.
En surfplatta kan innehålla dina referenser, bilder och förslag till kund som du då kan visa upp.
Surfplattor täcker i stort sätt de behoven du har med en vanlig bärbar dator.
Surfplattor fungerar utmärkt att visa videofilmer med.