Multifunktionsskrivare MFP Brother

När det är dags att köpa ny Brother multifunktionsskrivare så delar vi gärna med oss av några tips på vägen. Oavsett vilken Brothers MFP du väljer så kommer du få en skrivare som du kan lita på.

Multifunktionsskrivare brother

Brother Multifunktionsskrivare - funktioner

Brother miljövänliga MFP maskiner levererar driftsäkra utskrifter till låga kostnader samt på ett miljövänligt sätt. Genom att skriva ut och kopiera dubbelsidigt så sparar ditt företag stora mängder papper. Tack vare att du kan skanna och faxa så kan du skicka dina dokument istället för att skicka dem med vanlig post. Du kan även lagra dokument och bilder direkt mot en ftp-server eller skicka dem via e-post. Flera modeller har även stöd för att spara som PDF-fil.

Brother MFP – maskiner med flera funktioner

Brother multifunktionsskrivare kan i de flesta modeller både köras trådlöst/trådbunden eller nätverksansluten. Så hela arbetsgruppen kan enkelt dela på skrivaren. Flera modeller finns med extra stor tonerkassett för att göra utskrifterna så billiga som möjligt. Brothers maskiner har flera utmärkelser bland annat Svanen och Blå ängeln samt certifierade för Energy Star.

Fem fördelar med att köpa en Brother multifunktionsskrivare från Netcomp

Vi hjälper dig att koppla in skrivaren och lägga till den på nätverket .
Flera av Brother skrivarna är arkivgodkända enligt ISO 11798.
Undvika att äga får många skrivare och investera hellre i en central MFP.
MFP maskiner finns för både stora och små arbetsplatser, kontakta oss så ger vi förslag.
Vi på Netcomp levererar stora mängder MFP maksiner, vi tar hand om underhållet om så önskas.