IT-nyheter ifrån Netcomp

Här kan du läsa om de senaste tekniska framstegen som du kan ha nytta av i din verksamhet.


// Defaults

{xWPscript_if("", "==", "", "#DISABLED_VAR_WPS_news_post_style_default#", "#DISABLED_VAR_WPS_mod_news_post_style#", "")}
{xWPscript_if("", "==", "", "x1#DISABLED_VAR_WPS_news_post_style_default#", "x2#DISABLED_VAR_WPS_mod_news_post_style#", "")}

// Style 2

// Style - Default3

 


 

Vi byter till nya lokaler och allt för att göra det bättre för dig som kund och för att vi samtidigt ska kunna arbeta ännu mer effektivt.

Att vara överens är bra men ibland är man överens om orden men inte dess innebörd. Så låt inte distans mellan dig och dina kunder eller affärspartners vara ett hinder för att ska konstruktiva videokonferenser  och möten. Vi förklarar mer om fördelarna.

Allt fler timmar spenderas framför datorn. Flera vittnar om problem med värk i rygg, nacke, axlar och handleder. Målsättning med ergonomi är att skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt. Det finns en mängd olika produkter som man kan investera i för att förbättra sin ergonomi. Dessa kan vara till stor hjälp om man till exempel lider av reumatiska sjukdomar eller har belastningsskador.

Eftersom många företag har bett oss om hjälp med optimering av skrivarlösningar och underhåll så har vi nu valt att satsa extra på att hjälpa våra kunder att optimera sina tjänster och lösningar kring utskrift både vad det gäller ekonomi, driftsäkerhet och miljö.

Eftersom vi märker den ökade efterfrågan på IP telefoni (bredbandstelefoni) både hos privatpersoner och bland företag i Blekinge så har vi nu valt att satsa ännu mer på att tydliggöra våra tjänster inom IP-telefoniområdet.

Valet är inte mellan bra och dåligt utan snarare mellan bra och det bästa och varför förtjänar du och ditt företag inte det bästa? Genom att åtgärda svagheter samt optimera och förenkla kan er  verksamhet få en stabilare IT-struktur.

Säkra ditt företags framtid genom att införskaffa Windows 10. Med ett stort utbud av företagsenheter kan vi erbjuda dig som kund både nya företagsenheter eller uppgradera befintliga.

Netcomp söker en ny medarbetare till vår ekonomiavdelning. Vi söker dig som vill jobba med ett omväxlande arbete inom ekonomi.  Du är välkommen med din ansökan.

Netcomp befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare. Gå vidare för att läsa mer om tjänsterna.

Att förändra ett företags IT-infrastruktur och virtualisera sin servermiljö är något som för många kan framstå som en väldigt omfattande operation. Gör dock det på rätt sätt och du blir säkerligen nöjd med slutresultatet.

Hantering av ett företags mjukvara och licenserna för denna kan vara ett jobbigt problem för många företag. Därför är det vanligt att man väljer att anlita ett externt företag för licenshanteringen.

Fujitsu har släppt de senaste modellerna av workstations i sin så kallade CELSIUS-familj. De nya modellerna, med beteckningarna R940 och M740, är tänkta att ge avancerade användare den prestanda som krävs för att hålla sig på topp i dagens innovativa samhälle.

Det svenska företaget Halon, som levererar säkerhetslösningar för e-post, har fått utmärkelsen "Årets säkerhetslösning för små- & medelstora företag" av tidningen Computing Security.

Mitt namn är Fredrik Bertilsson och jag arbetar som IT-säljare här på Netcomp. Då jag är ny här så tänkte jag ta tillfället att berätta lite kort om mig själv samt vad jag kan hjälpa dig med som kund.

HP Lanserar ny serie mobila arbetsstationer och världens första Ultrabookarbetsstation.
Genom lanseringen av HP ZBook-familjen har HP återinfört den mobila arbetsstationen med HP Z-displayer, och förbättrade HP Zbook arbetsstationer med Thunderbolt-teknik.

Under veckorna 28, 29, 30 & 31 har vi stängt på våra kontor.
Under dessa veckor når ni oss enligt följande:

Telefon: 0454 75 11 00
Försäljning/Beställningar:
Service/Support:
Vi önskar er en skön sommar!

Växjökontoret flyttar till nya bättre lokaler inne i kärnan av Växjö. Du finner numera kontoret på Smedjegatan 29 . Du är alltid välkommen att komma förbi och du vill rådfråga oss eller får hjälp.

Det finns flera anledningar till att titta närmare på nya Windows Server 2012 från Microsoft. Vi har listat några av fördelarna.

Microsofts första surfplatta Surface Pro släpps nu i februari . Med en skärmstorlek på 10,6 tum  med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar. Surfplattan har en dubbelkärnig Intel Core i5 processor.  Det finns lagringsmöjligheter på allt mellan 4GB upp till 128 Gb.

Netcomp köper Åby Data, en IT-leverantör I Växjö som den 10 januari begärdes i konkurs. Vi satsar ytterligare i Växjö och stärker vårt lokala lag betydligt.