Netcomp köper Åby Data, en IT-leverantör I Växjö som den 10 januari begärdes i konkurs. Vi satsar ytterligare i Växjö och stärker vårt lokala lag betydligt.

 

Åby Data har sex anställda i Växjö, förhoppningsvis kan vi erbjuda medarbetare fortsatt arbete men det är för tidigt att bedöma i nuläget. Företaget erbjuder såväl produkter som tjänster och stärker Netcomp´s  närvaro i Växjö betydligt.

 

Vi har gjort en överrenskommelse med konkursförvaltaren och kan redan idag försäkra oss om att hostingverksamheten, reparationer, konsultverksamhet och försäljning av IT-utrustning kan fortgå som vanligt. Butiken har öppet som vanligt för kunder som vi ha sin reparation utförd.

 

Netcomp är en ledande lokal aktör inom IT-området. Vår styrka är att kunna erbjuda helhetslösningar samt att anpassa lösningen där kundens individuella  behov sätts i centrum. Vi samarbetar enbart med marknadsledande underleverantörer.

 

Netcomps verksamhet består av försäljning, installation, underhåll och service av IT-relaterad utrustning med en årlig omsättning på 32 miljoner. Vårt verksamhetsområde omfattar Blekinge, Skåne, Halland samt Kronoberg och vi vänder oss framförallt till små och medelstora företag samt offentlig förvaltning. Netcomp har två kontor i Blekinge, Karlshamn och Karlskrona med 20 medarbetare som jobbar med regionens företagskunder.