Windows 10

Nu kan ditt företag införskaffa Windows 10

Säkra ditt företags framtid genom att införskaffa Windows 10. Med ett stort utbud av företagsenheter kan vi erbjuda dig som kund både nya företagsenheter eller uppgradera befintliga. Ditt företags anslutnings och uppkopplingsmöjligheter skapar en fungerande struktur i din vardag oavsett om du jobbar på kontoret, ute på fältet eller hemifrån.

Funderar du på att byta till windows 10 till ditt företag?

Att byta operativsystem kan mer eller mindre alltid verka skrämmande men övergången till Windows 10 är väldigt smidig samtidigt som vi kan hjälpa ditt företag hela vägen genom att förbereda din IT-miljö samt hantera implementeringen.

Windows 10 - ett operativsystem med flera fördelar

Windows 10 kommer med en rad fördelar och strukturen som Microsoft har valt gör att du snabbt kommer att känna dig som hemma. De flesta nyköpa datorer med Windows licenser erbjuds fri uppgradering till Windows 10 under en begränsad period. Vilket innebär att du inte har några licenskostnader vid uppgraderingen om du har relativt nya datorpaket med Windows 7.

Windows 10

Hur kan vi hjälpa dig med Windows 10?

Om du är intresserad av att veta mer om Windows 10 och testa hur det fungerar samt få reda på om det är rätt val för ditt företag så är du välkommen att boka en tid hos oss för ett möte så lovar vi att lyssna på dina behov.