vi kan hjälpa ditt företag med skrivare och toner

Eftersom många företag har bett oss om hjälp med optimering av skrivarlösningar och underhåll så har vi nu valt att satsa extra på att hjälpa våra kunder att optimera sina tjänster och lösningar kring utskrift både vad det gäller ekonomi, driftsäkerhet och miljö.

Vi kan hjälpa dig reducera  ditt företags utskriftskostnader

Vi kan bistå ditt företag genom att skapa en mer optimerad utskriftsstruktur. Där vi kan hjälpa ditt företag att både uppgradera men även reducera antal skrivare. Vi kan även bli din lokala leverantör av toners och kassetter som vi byter ut på plats.

Vi kan hjälpa dig med underhåll och service för dina skrivare

Oavsett om det berör enskilda skrivare eller nätverksskrivare så kan vi bistå ditt förtag på plats och säkerställa att underhåll sker innan kassetter och toners tar slut. Vi kan även installera och dela ut skrivarrättigheter eller ändra dem om du önskar strukturförändringar inom företaget. Arbete som avlastar din egna IT-avdelning eller IT-ansvariga.

hjälpa företag och organisationer med toner och skrivare

Underhåll av skrivare  med fokus på miljö

Vi använder oss av originaltillbehör när det kommer till underhåll och utbyte. Vi tar även rätt på de förbrukade kassetter och toners som blir över och miljösorterar dem på rätt sätt. Vi skapar helt enkelt både bättre ekonomi och reducerar miljöpåverkan genom våra åtgärder.

Skrivare och toners - hur kan vi hjälpa dig?

Om du önskar få hjälp eller bara vill boka ett möte för att få mer information om hur vi skulle kunna bistå ditt företag så är du välkommen att hör av dig. Vi är övertygade om  att vi kan hjälpa dig till en ännu smartare och mer friktionsfri struktur för dina skrivare och toners.