ekonom till netcomp

Netcomp söker en ny medarbetare till vår ekonomiavdelning då en av våra medarbetare går vidare till nya utmaningar.

Netcomp är en ledande lokal aktör inom IT-området, som riktar sig mot små och medelstora företag i Blekinge. Vår styrka är att erbjuda helhetslösningar inom nätverk och kommunikation samt anpassa dessa efter kundens specifika behov.

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med ett varierat arbete där arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid. Vi söker en person som ska arbeta med ekonomi med placering på vårt kontor i Karlshamn. Tjänsten är deltid till heltid med fast månadslön.

Ditt uppdrag

Dina främsta arbetsuppgifter är att löpande arbeta med leverantörs & kundreskontra, lager och registervård med där tillhörande uppgifter. I förekommande fall ha dialog med leverantör och kunder gällande fakturafrågor. Du är löpande inne i ekonomisystemet där du arbetar med löpande bokföring och är delaktig vid månads och årsbokslut.

Meriterande övriga kunskaper kan vara inom Marknadsföring och HR.

Din bakgrund

Du är utbildad ekonom på lägst gymnasienivå, samt en flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom liknade arbetsuppgifter. För att klara jobbet krävs att du är affärsmässig, stresstålig och inte rädd för att ta egna initiativ. I ditt dagliga kommer du att kontinuerlig kontakt med chefer och medarbetare då krävs det att du har en god servicekänsla och kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, både muntligt och skriftligt. Då du kommer hantera känslig information krävs att du har integritet och är förtroendeingivande

Necomp erbjuder

Hos oss får du ett omväxlande arbete med brett ansvar. I din roll på Netcomp får du möjlighet att i stor utsträckning ta egna initiativ och bygga upp arbetet. Du får också 30 kunniga och trevliga kollegor som arbetar i på något av våra kontor i Karlshamn, Växjö och Karlskrona.

Välkommen med din ansökan

Din ansökan bör innehålla ett personligt brev och CV till Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen kommer att ske löpande, dock senast den 17 maj 2015.

För mer informtion om tjänsten, kontakta Morgan Gustavsson via