Sharepoint funktioner

I SharePoint finner du nog alla verktyg du önskar för att skapa en effektiv arbetsstruktur för ditt företag. För att göra SharePoint så konkret som möjligt har vi sammanfattat några av nyckelfunktionerna som finns med i systemet.

sharepoint

SharePoint - webbplatser

Genom Sharepoint kan man med hjälp av redigeringsverktygen redigera det interna webbplatserna men även andra webbplatser som berör partners och återförsäljare. Det finns även möjlighet att editera den externa webbplatsen som ligger mot Internet och som nås av alla kunder.

SharePoint - programsammansättning

Ta vara på företagets datainformation utan att vara en programmerare. Genom att använda SharePoints programsammansättning så kan du sammanställa och konfigurera affärslösningar.

SharePoint - affärsinsikter

Affärsinsikter är precis vad det låter som. Det handlar om att analysera och bearbeta information för att kunna fatta rätt beslut. Tack vare de interaktiva instrumentpanelerna så skapas lättanvända grafer som du även kan dela med andra in SharePoint.

SharePoint - communityfunktioner

Med samarbetsfunktioner kan du och dina medarbetare dela både idéer och expertis. Det finns möjlighet att dela in sig i grupper samt skapa struktur över arbetsflöden. Flera användare menar att det finns en positiv effekt på den egna motivation när man ser att andra medarbetare arbetar mot samma mål.

SharePoint - innehåll

Undvik för många olika hanteringssystem. Med hjälp av SharePoint får du en effektiv dokumenthantering som du samtidigt vet är av senaste version och som du kan dela med dig av till de medarbetare som har behörighet. Lättanvänt och framförallt så kan du spara alla typ av datainformation.

SharePoint - sökning

Tid som inte leder företaget framåt är oerhört kostsamt. Genom att du och dina medarbetare snabbt kan hitta den information ni söker sparar ni både tid och frustration. Tack vare den väl utvecklade sökfunktionen i SharePoint så kan du söka med filter för att exempelvis filtrera med nyckelord eller relatera till personer.Fem fördelar med Microsoft SharePoint

Du kan hantera företagets portal, interna webbplats och även externa webbplats.
De kraftfulla verktygen i SharePoint medför att du kan sammanställa data utan behöva programmera.
Tillsammans med dina medarbetare kan man beräkna och simulera olika affärsbeslut.
Dela med dig av information och expertis och bolla idéer med andra genom communityfunktionen.
Sök snabbt och enkelt och hitta de filer du söker tack vare den effektiva dokumenthanteringen.