Symantec - översikt

Oavsett om ditt företag använder ett fåtal datorer eller ni kör server-klient miljö så finns det en programlösning från Symantec som täcker ditt företags behov. Hos Symantec finner du kraftfulla lösningar för virusskydd, backup och optimering.

Symantec

Symantec - programöversikt

När du väljer Symantecs programlösningar så kan du vara säker på att du få en lösning som skyddar både din hårdvara och mjukvara. Oberoende om du vill skydda en enskild dator eller ett helt nätverk genom en konsol på servern så kan vi hjälpa dig att välja ut en programlösning som passar dig. Här under har vi sammanställt ett litet urval av några av de vanligaste licenserna som efterfrågas.
 

Norton Internet Security Symantec Norton Internet Security

Med denna programvara kan du förhindra virus, identitetsstölder . Programvaran söker igenom ditt system och rensar snabbt och kraftfullt bort hot.  Programvaran har ytterst liten påverkan på din dators prestanda. Du kan med andra ord använda datorn till allt du behöver i vardagen utan att känna dig oskyddad. Programmet stödjer Windows och en licens täcker tre datorer.

Norton 360 Symantec Norton 360

Norton 360 har på kort tid blivit en populär programvara. Skydda din dator från hot i form av virus och identitetsstöld. Programmet innehåller även en backupfunktion som både fungerar som onlinebackup och som lokal backup.  Norton 360 säkerställer att din dator alltid är optimerad genom det bakgrundsunderhåll som sker när inte datorn används.

Symantec backup exec Symantec Backup Exec

Symantec Backup Exec säkerställer ditt företags backup och ger dig en trygghet i att du har en återställning som fungerar.  Genom att använda Backup Exec på ditt företags servrar så kan du förkorta driftstoppstiden.  Det finns även möjlighet till fjärrövervakning. Så önskar du en beprövad programvara som fungerar stabilt så titta närmare på Symantec Backup Exec.

Symantec endpoint protection Symantec Endpoint Protection

Endpoint Protection är en kraftfull antiviruslösning för företag med nätverk. Programvaran fungerar både på virtuella system och fysiska system.  Systemet håller enormt hög säkerhet utan att påverka prestandan i nätverket. Flera viktiga funktioner som antispionprogram, brandvägg och intrångsskydd finns inbyggt. Hela programvaran kan övervakas från en programkonsol.

 

Fem fördelar med välja Symantec hos Netcomp

Vi hanterar en stor mängd licenser från Symantec så vi kan hela programfamliljen.
När du låter oss installera och sätta upp skyddet så gör vi detta på beprövad metod.
Oavsettt om ditt behov är ett fåtal klienter eller över 100 så kan vi hjälpa ditt företag med rätt licens.
Vi på Netcomp kan säkerställa att allting fungerar över tid genom att du kan teckna trygghetsavtal med oss.
Vi hjälper dig att välja rätt licens beroende på vilka system du använder samt vilken belastning ditt företag har.